اسانس ها (روغن های فرار) یکی از مهمترین مواد موثره گیاهان دارویی را تشکیل می دهند. این مواد در قسمت های مختلف بسیاری از گیاهان دارویی وجود دارند. اسانس ها اگر در حرارت معمولی در معرض هوا قرار داده شوند تبخیر می گردند. از این رو به آنها روغن های فرار گفته می شود و بوی مخصوص بعضی از گیاهان مربوط به این دسته از ترکیبات می باشد. اسانس ها معمولا بی رنگ هستند مخصوصا هنگامی که تازه تهیه شده باشند ولی به مرور زمان اکسیده و رزینی شده و در نتیجه تیره می گردند.
ما برای آموزش و ارائه پاورپوینی را با موضوع اسانس ها و روش های اسانس گیری آماده کرده ایم. محتوای این پاورپوینت آماده بسیار مناسب برای دانشجویان است و قالب و طراحی زیبای این پاورپوینت به ارئه شما جذابیت می دهد.
مشخصات این پاورپوینت شامل:
جهت مشاهده نمونه اسلاید های این فایل به لینک مربوط به پست این پاورپوینت در اینستاگرام مراجعه کنید( ا
یا به آدرس freelancer_vhd@ در اینستاگرام مراجعه کنید.
فهرست مطالب این پاورپوینت شامل:
بخش اول
تعریف اسانس
ترپنوئیدها
خصوصیات شیمیایی و فیزیکی اسانس ها
فاکتورهای موثر بر کیفیت اسانس ها
تفاوت عصاره و اسانس
بخش دوم
روش ها و دستگاه های اسانس گیری
تجهیزات مورد نیاز در تقطیر گیاهان معطر
اسانس گیری و استخراج به روش تقطیر نوبتی
اسانس گیری به روش ماسیراسیون
معرفی دستگاه کلونجر
معرفی دستگاه سوکسوله
بخش سوم
اسانس ها و تیره گیاهان
کاربرد اسانس ها
قیمت فقط 50 هزار تومان
خرید و دریافت این فایل از طریق واتساپ و ایمیل است. شما می توانید با مراجعه به اینستاگرام ما و از دایرکت و شماره واتساپ 09037933950(فقط پیام متنی پاسخ داده می شود) برای دریافت این فایل با ما تماس بگیرید.(پشتیبانی 24 ساعته)
معرفی شیمی آلی به همراه کتاب و جزوات درسی
اسانس ,های ,ها ,پاورپوینت ,گیری ,گیاهان ,اسانس ها ,این پاورپوینت ,ها و ,این فایل ,های اسانس
درباره این سایت